Palvelut yrityksille
Tarjoamme laajan valikoiman palveluita myynninedistämisessä. Katso, mitä voimme tarjota yrityksellesi.
Stand sale
Mainostamme asiakkaan tuotteita/projekteja ympäri Suomen jokaisessa pienessä ja isossa kauppakeskuksessa. Tiimiimme koostuu hyvin koulutetuista myyjistä, jotka osaavat myydä ja parantaa asiakkaan imagoa.
Face2face myynti
Myyntitiimimme tavoitat kaikista vilkkaista myyntipaikoista, joista löydämme aktiivisesti paljon asiakkaita. Tapaamme asiakkaita siellä, missä he viettävät aikaansa!! F2F-myynnin tekniikat eivät muutu, ehkä innovaatio voi tehdä siitä houkuttelevan!
Ovelta ovelle -myynti
Emme jätä yhtään ovea kokeilematta. Me Promotekilla pyrimme edistämään asiakkaiden projekteja ja tekemään myyntiä Suomen joka kolkassa.
Haluatko tehostaa yrityksesi myyntiä?
PromoTekillä ja WWF:
llä on Suomen suurin
YHTEISTYÖ UUSIEN KUUKAUSILAHJOITTAJIEN HANKKIMISEKSI
Yhteistyökumppanimme WWF
YHTEISTYÖ UUSIEN KUUKAUSILAH JOITTAJIEN HANKKIMISEKSI
WWF on maailman johtava riippumaton luonnonsuojelujärjestö. Heidän tehtävänsä on luoda maailma, jossa ihmiset ja luonto voivat menestyä yhdessä.

Me Promotekilla mahdollistamme sen tarjoamalla suurimman osan keräysvaroista etsimällä pitkäaikaisia kuukausilahjoittajia

Aktiivinen varainkeräystiimimme työskentelee ympäri Suomen kauppakeskuksissa ja muissa vilkkaissa kauppapaikoissa, joissa hankimme uusia kuukausilahjoittajia.
“Meille oli tärkeätä löytää luotettava kumppani, joka jakaa huolemme luonnon köyhtymisestä ja halun tehdä työtä sen pysäyttämiseksi. Promotekin tiimi on tuonut vahvan ja ammattitaitoisen myyntiosaamisen tukemaan tärkeää tehtäväämme.
Promotekin toiminta ja työskentelytapa on aina tehokasta, luotettavaa ja tuloksellista. Uuslahjoittajahankintaa tehdään yhdessä sovittujen tavoitteiden ja suunnitelmien mukaisesti keskittyen olennaiseen. Promotekilla on ollut paljon hyviä ideoita uusien kuukausilahjoittajien hankkimiseksi.”
Varainhankintapäällikkö, WWF Suomi
Matti Ljufström
Asiakaskertomus
Ota yhteyttä
Etsitkö kumppania, joka vauhdittaisi myyntiäsi?
Klikkaamalla painiketta hyväksyt Tietosuojakäytännön
Löydät oikeat yhteystiedot kysymyksillesi täältä
OTA YHTEYTTÄ
© 2020 PromoTek Oy
Y-tunnus: 3138943-4