Mitä teemme
Myymme ja markkinoimme
Työskentely kauppakeskuksissa
PromoTek tarjoaa sinulle mahdollisuuden oppia ja hallita kaikkea myynnistä ja varainhankinnasta. Myyntimentorimme voivat tehdä sinusta yhden Suomen parhaista. Mainostat asiakkaan tuotteita/projekteja ympäri Suomen eri kauppakeskuksessa.

Logistiikkatiimimme tekee matkustamisesta hauskaa ja helppoa. Kuljetuksen ja majoituksen lisäksi saat myös päivärahan.
Face2face-myynti
Kesä tarkoittaa iloisia hetkiä ja auringonpaistetta. Kesäisin myymme ulkona. Työskentelet osana tiimiä villkkaissa kohteissa, joista löydät aktiivisesti lukuisia asiakkaita. Tapaamme asiakkaita siellä, missä he viettävät aikaansa!
Ovelta ovelle -myynti
Emme jätä yhtään ovea kokeilematta. Me Promotekilla pyrimme edistämään asiakkaiden projekteja ja tuottamaan myyntiä joka kolkassa.
Tiimimme koostuu eri taustoista ja kansallisuuksista tulevista ihmisistä. Meillä on suomalaisia ​​syntyperäisiä myyjiä, maahanmuuttajataustaisia myyjiä, maahanmuuttajia, ei-suomenkielisiä ja opiskelijoita työskentelemässä yhdessä tiiminä.

Me PromoTekissä tarjoamme joustavat työajat, jolloin opiskelijoiden ja osa-aikaisesti käytettävissä olevien työnhakijoiden on helppoa olla osana nopeasti kasvavaa myyntitiimiämme.
Hae työpaikkaa
KuvaGalleria
Miksi promotek
Olemme myynti-, promootio- ja markkinointiyritys.
Palkka
Saat takuupalkan sekä kilpailukykyisen provision!
Edut
Matkasetelit, lounassetelit, elokuvaliput
Terveydenhuolto
Tarjoamme työterveyshuollon ja tapaturmavakuutuksen
Ura
Mitä enemmän sinulla on motivaatiota, sitä suuremmat palkinnot! Meillä on kattava palkitsemisjärjestelmä.
Koulutus ja tuki
Saat ensiluokkaisen myyntikoulutuksen ja jatkuvan tuen – aikaisempaa kokemusta ei tarvita!
Yrityskulttuuri
Ole osana fantastista yrityskulttuuria, me kaikki olemme yrityksemme selkärankaa, sekä edistämme “yhden tiimin ja kasvun” -periaatetta!
Aloita urasi meillä!
Liity joukkoomme
saamaan nostetta
uraasi-nopeasti!
Vaatimukset
Keitä me etsimme?
01.
Sinä olet itsevarma, sitkeä ja puhelias
03.
Olet oma-aloitteinen; motivoidut tavoitteiden saavuttamisesta
02.
Hyvät kommunikointitaidot
04.
Haluat oppia ja kehittyä nopeatempoisessa ympäristössä
Hae työpaikkaa
Työntekijäkokemukset
Millaista on työskennellä PromoTekillä? Lue miiä tiimiläisemme kertovat!
Manjeet
Myyntiasiantuntija
“Olen ollut töissä PromoTekillä sen perustamisesta lähtien, ja minun on sanottava, että olen nauttinut ja arvostanut yrityksen prioriteetteja, näkemystä ja kulttuuria. Olen ollut onnekas saadessani ympärilläni mahtavia henkilöitä, jotka ovat anteliaasti jakaneet tietonsa, ja olen kiitollinen kaikesta PromoTekiltä saamastani ammatillisesta tuesta.”
Bach
Myyntiasiantuntija
“Aikani Promotekillä on ollut mahtavaa. Työ on antanut minulle mahdollisuuden kehittää itseäni lähes kaikilla myyntityössä tarvittavilla osa-alueilla. Upea ja tärkeä työ, jota teemme, kannustavien kollegoiden kanssa, on jotain mitä en olen koskaan nähnyt työelämässäni. Suosittelen erittäin paljon.”
Elias
Myyjä
“Promotek on tarjonnut minulle kaiken, mitä tarvitsen myyntityössä. Kannustava ja osaava tiimi, joustavuus työajoissa ja työntekopaikoissa ovat syitä, miksi suosittelen Promotekiä kaikille myyntityöstä kiinnostuneille.”
Martin
Henkilöstökoordinaattori
“Olen oppinut roolissani tärkeitä asioita ja yritys on jatkuvasti antanut minulle mahdollisuuden kasvaa. Saan koko ajan kannustusta kehittymisessä eteenpäin. Mikäli sinulla ei ole myyntikokemusta, niin tämä tiimi varmasti opastaa sinua perusasioista aina edistyneisiin myyntitekniikoihin!”
Ota yhteyttä
Valmiina? Hae työpaikkaa Promotekiltä!
Voit myös olla meihin yhteydessä sähköpostilla tai WhatsAppilla
Klikkaamalla painiketta hyväksyt Tietosuojakäytännön
Löydät oikeat yhteystiedot kysymyksillesi täältä
OTA YHTEYTTÄ
© 2020 PromoTek Oy
Y-tunnus: 3138943-4